Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás, fizetés

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 

Személyes átvétel 

 

Termékeinket előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheti székhelyünkön: 2366 Kakucs, Gizella utca 110.

Telefonszám: +36 30 773 4413

Személyes átvétel esetében lehetséges fizetési módok: készpénzzel személyesen a székhelyen, előre utalással, vagy a megrendelés leadásakor a webáruházban Bankkártyával. 

 

Házhoz szállítás

 

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary Kft. futárszolgálata teljesíti.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

A GLS futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg. A csomag feladásakor email értesítőt küldünk. A kiszállítás reggelén kiküldött emailben 3 órás időintervallumban kerül meghatározásra a kiszállítás ideje, benne lesz a kézbesítő telefonszáma és a kiszállítás átütemezéséhez a link.

 

GLS csomagpont:

 

Ebben az esetben a csomag a kiválasztott GLS csomagponton vehető át.

Az át nem vett csomagok Webáruházunkhoz való visszaszállítási költségét a megrendelőre terheljük! A csomag újraküldését kizárólag a megrendelés ellenértékének teljesítése és a visszaszállítási díj előre történő átutalása esetén áll módunkban ismét megtenni.

A számlalevelet, valamint a vásárlói tájékoztatót a csomag tartalmazza. A számla elektronikusan is kiküldésre kerül.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a termékeken észlelt esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Szállítási díjak:

 

40 kg feletti csomagok kiszállításának díja külön egyeztetés szerint történik.

Az általános szállítási mód 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

GLS Hungary Kft.vel a csomag szállítás a postázástól számítva 1-2 munkanapon belül történik.

 

Csomag súlya Szállítási díj (Ft/csomag)
0-2 kg 1467 Ft
2-3 kg 1665 Ft
3-5 kg 1770 Ft
5-10 kg 1965 Ft
10-15 kg 2170 Ft
15-20 kg 2283 Ft
20-25 kg 2581 Ft
25-30 kg 2822 Ft
30-40 kg 3889 Ft

 

Külföldre nem szállítunk. Szállítást jelenleg csak Magyarország területére teljesítünk!

 

FIZETÉSI MÓDOK

 

Kézpénzes fizetés: csak személyes átvétel esetén lehetséges.

 

Banki átutalás:

 

A banki átutalás díjmentes.

 

Banki átutalás menete:

Az alábbi számlára utalja át a rendelése összegét: (de csak a megrendelés visszaigazolását követően)

Név: Horváth Gabriella Anna

Bank: OTP Bank Zrt.

Számlaszám: 11742032-21454820-00000000

Közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel az alábbi adatokat: megrendelés száma, Vevő neve (meg kell egyeznie a megrendelésben megadottakkal)!

 

Bankkártyás fizetés:

 

Online bankkártyás fizetés: webáruházunk részére az OTP Mobil szolgáltató Kft. biztosítja a bankkártyás fizetés lehetőségét a SimplePay fizetési szolgáltatása által. Bankkártyás fizetéskor átirányításra kerül az SimplePay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a fizetési szolgáltató által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, nem a webáruház oldalán.  A webáruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége: kártyaszám, kártyára írt név, lejárati dátum, érvényesítési kód.

 

A bankkártyás fizetés menete:

 

A termék kosárba helyezése után válasszon a szállítási módot, majd válassza ki a bankkártyás fizetési módot. A Megrendelés elküldése gomb megnyomása után rendszer automatikusan átirányítja a SimplePay biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a kártyaadatok megadásával elindul a tranzakció. A szolgáltató néhány másodperc alatt ellenőrzi az adatokat, és a fizetést követően visszatér webáruházunkba, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kap.

A sikeres tranzakciót követően (a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése után) a fizetési szolgáltató megkezdi a bankkártyához tartozó számla terhelését az áru ellenértékével.

A tranzakció sikertelennek minősül, amennyiben nem jut vissza a fizetőoldalról a webáruház oldalára, vagy a böngésző "Vissza" vagy "Frissítés" gombjára kattint, esetleg bezárja a böngésző ablakot, mielőtt visszakerülne a webáruházba. Ha a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Utánvét:

 

Az utánvét díja a szállítási díjon felül egységesen 380 Ft.