Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ízületi gyulladás gyógyítása többirányú terápiát igényel

Az ízületi gyulladás gyógyítása többirányú terápiát igényel
A lengyel Bonimed vállalat Gergely atyáról elnevezett gyógynövény-gyógyászati központjában a gerinc és ízületi fájdalmakat elsősorban manuális terápia módszereivel kezelik, amelyet akupunktúra és akupresszúra kezelésekkel egészítenek ki.

A lengyel Bonimed vállalat Gergely atyáról elnevezett gyógynövény-gyógyászati központjában a gerinc és ízületi fájdalmakat elsősorban manuális terápia módszereivel kezelik, amelyet akupunktúra és akupresszúra kezelésekkel egészítenek ki. A betegeknek azt javasolják, hogy a kezelések kiegészítéseként használjanak fájdalomcsillapító és melegítő hatású külsőleg használatos növényi termékeket – például Gergely atya gyógynövényes gerincbalzsamát. Az ízületek állapotának javítása érdekében ajánlott továbbá az Artrobon étrend-kiegészítő, amely ördögcsáklya-gyökér kivonatot és glükozamin-szulfátot tartalmaz. A glükozamin a kötőszövet, a porc és az ízületi folyadék építőeleme.

Az fenti kombináció gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és ödéma ellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Az érintett betegek klinikai állapotától függően más és más természetes termékeket ajánlanak. Megpróbálják elkerülni a nem szteroid gyulladáscsökkentő NSAID csoportból származó fájdalomcsillapítók alkalmazását. Évtizedes tapasztalatok alapján dolgozták ki saját terápiás módszereiket a mozgásszervi betegségek kezelésére. Az átfogó, komplex terápia adja a legjobb eredményeket.